Anabilim Dalı Öğrencilerimizden Bildiri Sunumları

Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı, her sene olduğu gibi lisans düzeyinde bilimsel çalışmalarına devam etmekte olup, program öğrencilerinden Melike Serbes, Feriha Ferhan İbermek, Ümran Almaz ve Ayşenur Sert’in yaptıkları “Matematik Öğretmeni Adaylarının Kpss Sınavına Yönelik Algılarının İncelenmesi: Bir Metaforik Çalışma” ile Zeynep Nevin Tanriverdi’nin “Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi Hakkında Öğrenciler Ne Düşünüyor?  ” çalışmalarını Doç. Dr. Burçin GÖKKURT ÖZDEMİR’in danışmanlığında 21-23 Ekim 2022 tarihinde Antalya’da gerçekleşen International Online Conference on Economics & Social Science konferansında sözlü bildiri olarak sunmuşlardır. Ayrıca konferansta Dr. Gökkurt Özdemir moderatör olarak görev almıştır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• Bartın University Continues to Advance in the Field of Education

• Anabilim Dalı Öğrencilerimizden Bildiri Sunumları

• The Number Of Accredited Programs At Our University Is Increasing

• Participation of Fatih TAŞ's in "Novembertagung" Meeting